Nu te bestellen.

Met de smart electric drive kies je niet zomaar een elektrische auto. Je kiest de elektrische auto die perfect bij je past: een tweezitter, vierzitter of cabrio. Want als enige autofabrikant biedt smart alle modellen ook met elektrische aandrijving aan. Je kunt de elektrische smart fortwo en smart forfour nu al bestellen, de cabrio volgt binnenkort.

 

Elk model is een echte smart: dynamisch en wendbaar voor perfecte rijeigenschappen in de stad. De elektromotor levert een dynamisch acceleratievermogen, en dat merk je al meteen op de eerste meters.

Tijdelijke actie

Gratis Wallbox smart 11 kW + € 750,- voor installatie + 2.000 kWh laadtegoed + Benelux laadpas jaar abonnement


‡ Actievoorwaarden wallbox actie en ontzorging.
> Geldig op electric drive modellen (uitgezonderd van/exclusief Business Solutions): getekende klantorder t/m 30-12-2017 .
> Niet in combinatie met demo- of MB-Rent ondersteuning
> Niet in combinatie met privélease en smart deal premie (zie bovenstaand).
> Niet geldig in combinatie met Corporate Sales ondersteuning o.b.v. Fleet- of Lease Account nummer / special & rental deals / VIP of Diplomaten ondersteuning. Een
fleetowner kan dus de keuze maken om gebruik te maken van het actievoordeel óf de overeengekomen condities met de afdeling Corporate Sales
Klaar voor de start van een nieuwe generatie.

Power voor twee.

Wie een nieuwe weg voor de weg door de stad zoekt, heeft lef, ideeën en innovatiekracht nodig. Dat deze in het DNA van het merk verankerd liggen, heeft smart keer op keer bewezen – vooral met de smart fortwo. Ontworpen als ultracompacte, elektrische stadsauto, verovert de tweezitter van smart als electric drive van de vierde generatie binnenkort de steden. En dit model staat niet op zichzelf: als enige fabrikant ter wereld biedt smart alle modellen ook met elektrische aandrijving aan.

 smart fortwo electric drive – stroomverbruik (gecombineerd): 12,9 kWh/100 km, CO2-emissie (gecombineerd): 0 g/km.

 

>> Lees meer over de smart fortwo electric drive 

Power voor vier.

Een echte e-volution: de nieuwe generatie elektrisch aangedreven modellen is niet alleen als tweezitter leverbaar, maar ook als vierzitter. Met de smart forfour electric drive staan alle deuren voor je open: je kunt je rijplezier met maar liefst drie passagiers delen. Voor afdoende ruimte zorgen bovendien de innovatieve readyspace stoelen achter, die eenvoudig en snel kunnen worden weggeklapt.

smart forfour electric drive – stroomverbruik (gecombineerd): 13,1 kWh/100 km, CO2-emissie (gecombineerd): 0 g/km.

 >> Lees meer over de smart forfour electric drive

 

Staat open voor de energie van de stad.

Alle elektrische auto's zijn vrijwel geruisloos. En waar kun je dat beter beleven dan in een cabrio? Het is een uitzonderlijke ervaring om niet meer dan een zacht geruis te horen terwijl je met geopend dak geniet van het stadse leven. Daarom is het des te verbluffender dat de smart fortwo cabrio electric drive de enige elektrische cabrio op de markt is. smart fortwo cabrio electric drive – stroomverbruik (gecombineerd): 13,0 kWh/100 km, CO2-emissie (gecombineerd): 0 g/km. 
>> Lees meer over de smart fortwo cabrio electric drive 
Disclaimer 

De actieradius van dit voertuig werd gemeten op basis van de officiële opgelegde NEDC (New European Driving Cycle). De resultaten van deze test, die in een laboratorium-omgeving wordt uitgevoerd, kunnen bijgevolg afwijken van de werkelijke actieradius en van het werkelijke verbruik van het voertuig. De reële actieradius en verbruik van het voertuig zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals, zonder dat deze opsomming limitatief is: het gebruik van het voertuig, de rijstijl, de laadtoestand van het voertuig en de batterij, de weersomstandigheden en de buitentemperatuur. Het is niet uit te sluiten dat de werkelijke actieradius van het voertuig als gevolg van het specifieke praktijkgebruik en externe factoren met 30% of meer van de opgegeven (NEDC) testwaarde kan afwijken .Voor alle bijkomende informatie kunt u terecht bij een erkend concessiehouder smart. Deze kan u helpen om een voertuig te kiezen dat aansluit bij uw behoeften.