Kies nu voor een smart electric drive en je kunt zorgeloos op pad. Bij aankoop van een smart electric drive krijg je nu namelijk een Wallbox om je smart op te laden, een installatiebijdrage vergoed én een laadtegoed genoeg voor zo'n 15.000 kilometer cadeau. Ervaar hoe het is om volledig elektrisch te rijden met een dynamische acceleratie die al meteen op de eerste meters puur plezier oplevert.

Je ontvangt bij aankoop van een smart electric drive:

  • De smart Wallbox t.w.v. € 990 incl. BTW om comfortabel en snel thuis op te laden
  • Een installatiebijdrage t.w.w. € 750 incl. BTW*
  • 2.000 kWh laadtegoed voor publieke laadpalen t.w.v. € 665,- incl. BTW
  • Benelux laadpas mét jaarabonnement

Tijdelijke actie

Gratis Wallbox smart 11 kW + € 750,- voor installatie + 2.000 kWh laadtegoed + Benelux laadpas jaar abonnement


  • Geldig op nieuw geconfigureerde smart EQ en/of voorraad electricdrive en smart EQ modellen: getekende klantorder t/m 31-12-2018

Wallboxactie is niet van toepassing of niet combineerbaar met:

  • Privélease/OSL contracten
  • smart deal voorraadpremie + gratis 4 jaargarantieKlaar voor de start van een nieuwe generatie.


Power voor vier.

Een echte e-volution: de nieuwe generatie elektrisch aangedreven modellen is niet alleen als tweezitter leverbaar, maar ook als vierzitter. Met de smart forfour electric drive staan alle deuren voor je open: je kunt je rijplezier met maar liefst drie passagiers delen. Voor afdoende ruimte zorgen bovendien de innovatieve readyspace stoelen achter, die eenvoudig en snel kunnen worden weggeklapt.

smart forfour electric drive – stroomverbruik (gecombineerd): 13,1 kWh/100 km, CO2-emissie (gecombineerd): 0 g/km.

 >> Lees meer over de smart forfour electric drive


Staat open voor de energie van de stad.

Alle elektrische auto's zijn vrijwel geruisloos. En waar kun je dat beter beleven dan in een cabrio? Het is een uitzonderlijke ervaring om niet meer dan een zacht geruis te horen terwijl je met geopend dak geniet van het stadse leven. Daarom is het des te verbluffender dat de smart fortwo cabrio electric drive de enige elektrische cabrio op de markt is. smart fortwo cabrio electric drive – stroomverbruik (gecombineerd): 13,0 kWh/100 km, CO2-emissie (gecombineerd): 0 g/km. 
>> Lees meer over de smart fortwo cabrio electric drive 


Disclaimer 

De actieradius van dit voertuig werd gemeten op basis van de officiële opgelegde NEDC (New European Driving Cycle). De resultaten van deze test, die in een laboratorium-omgeving wordt uitgevoerd, kunnen bijgevolg afwijken van de werkelijke actieradius en van het werkelijke verbruik van het voertuig. De reële actieradius en verbruik van het voertuig zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals, zonder dat deze opsomming limitatief is: het gebruik van het voertuig, de rijstijl, de laadtoestand van het voertuig en de batterij, de weersomstandigheden en de buitentemperatuur. Het is niet uit te sluiten dat de werkelijke actieradius van het voertuig als gevolg van het specifieke praktijkgebruik en externe factoren met 30% of meer van de opgegeven (NEDC) testwaarde kan afwijken .Voor alle bijkomende informatie kunt u terecht bij een erkend concessiehouder smart. Deze kan u helpen om een voertuig te kiezen dat aansluit bij uw behoeften.